over ons

textieldrukkerij groningen

Onze textieldrukkerij…

Teamworkpromo is een handelsnaam van Eco Textieldruk B.V. met ruim 35 jaar ervaring in het ecologisch bedrukken van diverse soorten textiel.

Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen achter de schermen van onze textieldrukkerij.​ Wij zijn continu bezig met nieuwe techniek(en) en vooruitstrevende druktechnieken om de hoogst haalbare bedrukking te realiseren.

    textieldrukkerij        

Innovatie op het ecologisch gebied van verantwoorde textiel bedrukking is één van onze grootste bereikte doelen.

​Eco Textieldruk is van mening dat ecologisch bedrukken geen excuus mag zijn voor hogere prijzen. Door gebruik te maken van energiezuinige machines, warmte-terugwin installaties en het hergebruiken van regenwater kunnen wij op de drukkosten besparen zodat wij u
kunnen voorzien van een scherpe offerte voor het bedrukken van diverse kleding.

Met een zeer ervaren team gaan wij voor de beste kwaliteit en drukservice. Natuurlijk zijn wij trots op onze trouwe vaste klanten, die wij dan ook graag belonen met extra service en concurrerende prijzen. Zo werken wij al jaren met een online track- en trace planningstool waar al onze vaste klanten de gemaakte afspraken online kunnen volgen. Dit systeem is in 2017 volledig vernieuwd en nog gebruiksvriendelijker gemaakt om u van zo nog meer gemakken en hoogwaardige service te kunnen voorzien.

textieldrukkerij textieldrukkerij textieldrukkerij textieldrukkerij textieldrukkerij

Levertijden en afspraken zijn bij ons harde deadlines en geen schatting !

 Vanaf de opdracht tot aan de aflevering kunt u online de status van uw opdrachten 24 uur per dag bekijken. Tevens zijn uw facturen en orderhistorie online beschikbaar wanneer u bent ingelogd.

​Wij zijn heel graag bereid u te helpen en geen vraag is ons teveel. Bel of mail ons gewoon even zodat wij u het vertrouwen kunnen geven dat uw druk-aanvraag en hopelijk later ook de druk-opdracht bij ons in goede handen is. Wij beloven u dat gemaakte afspraken worden nagekomen, ook al betekend dit soms dat we daar meer tijd en uren in moeten stoppen dan vooraf is bepaald.

Niet voor niets dat wij als een van de eerste textieldrukkerijen in Nederland nog steeds bestaan en elk jaar weer opnieuw voor onze klanten een herhalingsopdracht mogen verzorgen.

Graag zijn wij bereid u als klant te woord te staan en uw textiel bedrukking te mogen verzorgen.

Ons team van Eco Textieldruk wil het graag bewijzen !

Vragen? Bel ons op 050-5497229 !

 bel onze textieldrukkerij bel onze textieldrukkerij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *